De 1e wedstrijddag: Portugal en Zweden

image

Vandaag de eerste wedstrijddag gehad. Hij zit erop. De kop is er af.

Na gisteren een enorme saaie openingsceremonie te hebben gezien was het rondom 22:00 uur tijd om te gaan slapen. Dromen over kanopolo en over het vuurwerk en de kinderen-voor-kinderen-muziek van de openingsceremonie.

Vanochtend stonden we om 08:00 uur al weer buiten paraat voor onze standaard opwarmronde. Ietsje steviger als gisteren om alvast lekker fris aan het ontbijt te gaan. Rond half 10 zouden we vertrekken richting de velden voor onze eerste wedstrijd tegen Portugal. De sfeer zat en zit er goed in en we hadden het volste vertrouwen erin. Echter zou het natuurlijk lekker zijn om de eerste wedstrijd goed te starten omdat dit je kan helpen in je ‘flow’ te komen. We hebben de wedstrijd uit eindelijk met speels gemak en met zakelijk polo (veel counters) met 7-1 gewonnen. Een prima start dus!

Na de wedstrijd zijn we weer terug gegaan naar het hotel, hebben we een hapje gegeten en een kort dutje gedaan voordat we weer richting de Baldenasee moesten gaan voor onze wedstrijd tegen het lastige Zweden.
De wedstrijd tegen Zweden was erg belangrijk. Winst zou een plekje bij de beste 8 opleveren en dit hebben we ook gedaan. Eindscore was 6-2 met wederom vrij zakelijk en goed polo. Dit is veel belovend voor de wedstrijd van morgen tegen Frankrijk.

Kijken jullie via de livestream?

Weltrusten! Tschüss!

Geef een reactie

*