Sponsoren

Hallo bezoeker,

In 2011 hebben wij met de Nederlandse herenselectie een prima prestatie geleverd door de halve finales van de Europese Kampioenschappen te halen. Dit was een veel belovende start van een jong en ambitieus team. In 2012 zijn wij in Poznan (Polen) wereldkampioen kanopolo geworden waarmee we ook direct geplaatst zijn voor de World Games in 2013.

Komend seizoen is een geweldig seizoen met als hoogtepunt de World Games in Cali (Columbia), eind juli. Daarnaast is er het Europees Kampioenschap eind augustus.

Na het winnen van de wereldtitel zijn we erg gedreven om ook bij deze toernooien een goed resultaat neer te zetten. Dit betekend, de dubbel, twee keer de titel. Een ambitieuze doelstelling wat de nodige training vergt. De afgelopen maanden ben ik al keihard bezig geweest om de vorm te bereiken die ik nodig heb om deel te kunnen nemen aan deze toernooien. Voor mij zullen ook de komende maanden voornamelijk in het teken staan van trainingen en toernooien. Dit betekent dat ik 6-9 keer per week aan het trainen ben en zo’n 15 toernooien zal varen om zo wederom een plek in het team te krijgen.

Ik ben van plan om deze sport nog jaren te doen, aangezien ik nog mooie prestaties wil behalen. Bijvoorbeeld bij de World Games in Columbia, in 2013. Om deze doelstellingen te behalen en te bekostigen ben ik een sponsoractie begonnen. Zo heb ik onder andere “de Club van 25”. Familie/vrienden/kennissen/bedrijven kunnen mij sponsoren vanaf €25,-. Je krijgt dan van mij een eervolle vermelding op mijn website en bovendien wordt je door mij het hele seizoen op de hoogte gehouden van alle prestaties en activiteiten van de Nederlandse herenselectie. De opbrengt van de Club van 25 wordt door mij gebruikt voor bijvoorbeeld materiaal, toernooi- en reiskosten, sportvoeding, etc. Kijk op de pagina Club van 25 voor meer informatie.

Daarnaast heb ik altijd de behoefte aan meer sponsors. Dit kan financiële ondersteuning zijn, maar ook in natura. Kijk op op de pagina Sponsors voor bedrijven die mij momenteel steunen.

Wil je graag mij steunen of weet jij iemand of een bedrijf die wellicht geïnteresseerd zou zijn? Stuur dan even een mailtje naar joost.horstink@hotmail.com. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Met sportieve groet,

Joost Horstink